Denne uken har vi stiftet vår nye klubb

Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb.

 

Etter mange måneder med intenst arbeid, navnekonkurranse og papirarbeid kan vi nå bekrefte at den nye klubben offisielt ble stiftet 6 mars 2019. Klubben vil ikke bli aktiv før 1 september 2019, og frem til det vil SSK Skjetten Svømming fungere som før.

 

Det blir en kreativ og spennende tid fremover hvor vi skal utforme Tritons nye klubb konsept. Vi skal lage logo, finne bokstavfonter, badehettemotiv, profileringstøy, beachflagg, endre hjemmesidens profil, nye diplomer til svømmeskolen, nytt heiarop og ikke minst venne oss til nytt navn. Som dere skjønner er listen lang, og ikke utfyllende. Vi vil sette ned  utvalg som skal jobbe frem den nye klubbprofilen. Her skal ALLE representeres (konkurranse, trening, triatleter, svømmeskole, administrasjon, styre, foreldre, osv). Har du lyst til å være med er dette din mulighet til å påvirke. Mer info kommer om kort tid!

 

Så hvorfor Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb? Denne prosessen har satt følelsene i sving hos noen og enhver. Vel viten om at ikke alle blir fornøyd var dette et kompromiss.

Navnet er hentet fra gresk mytologi. Triton var sønn av Poseidon og Amfitrite, begge havguder. Navnet har trykk og styrke i seg, noe som gjør det egnet til en klubb som hevder seg i konkurranseidrett. Samtidig hadde Triton en fork, som symboliserer havet. Det passer bra siden vannet definitivt er vårt element.

Vi fikk klare anbefalinger om å ha stedsnavn med i klubbnavnet. Her var det mange forslag. Vi landet på at Lillestrøm, med en kommende kommunesammenslåing og geografisk «hovedsete» for vår virksomhet var et godt valg mener vi. Vi unngår forveksling med andre etablerte klubber i området ved å bruke Triton i dagligtale.

 

Vi håper dere liker navnet – som med alle endringer tar det litt tid å få det under huden og identifisere seg med det. Vi har begynt et nytt kapittel, og har stor tro på at vi skal fortsette suksessen og veksten Skjetten svømming har bygd opp til. Vi tar med oss alle de gode elementene fra Skjettens historie, og fletter dette inn i oppbyggingen av vår nye svømme- og triatlonklubb.

Her noen artikler som beskriver prosessen hit til:

Om Allianseidrettslaget og SSK Skjetten Svømming (14.12.18)

Om navnekonkurranse (19.01.19)

Årsmøtet – torsdag den 28. mars kl.17 (11.02.19)

Mer om stemmerett på årsmøte (20.02.19)