Ledig stilling: Svømmeskolemedarbeider med ansvar for kurs i Enebakk

SSK Skjetten Svømming har en nyetablert stilling som svømmeskolemedarbeider. Det vil være en 50-80 % stilling, med opplæring frem til sommeren og oppstart i august 2019. Vi søker etter en person med erfaring fra barnehage, skole og/eller svømmeklubb.

SSK Skjetten svømming er en klubb med over 2300 medlemmer. Klubben har en betydelig kurs-, trenings- og konkurransevirksomhet. Vi har en daglig leder, fem fulltidsansatte svømmeskolemedarbeidere, tre fulltidsansatte trenere i tillegg til 60 instruktører på timebasis.

Klubben har kontorer sentralt på Skjetten og arrangerer aktiviteter i 15 forskjellige bassenger, blant annet Enebakk. Vi leter etter en som ønsker å være med å løfte klubben vår slik at vi kan tilby vår kursvirksomet også i Enebakk.

Arbeidsoppgavene er:

– Planlegge, organisere, gjennomføre og videreutvikle aktiviteter på dags og kveldstid i svømmehallen ved Enebakk Ungdomsskole

– rekruttere instruktører og følge opp disse

 

Kvalifikasjoner:

– erfaring fra barnehage, skole og/eller svømmeklubb

– strukturert, selvstendig og inneha administrativ erfaring

– gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Personen vi søker må være ryddig, velorganisert, serviceinnstilt og trives med å arbeide i hektiske perioder. Kjennskap til svømming er et pluss, og du vil bli kurset innenfor Norges Svømmeskole.

Arbeidstid:

Avhengig av stillingsstørrelse. Vi har aktiviteter på Enebakk på tirsdag og onsdag formiddag, og tirdag ettermiddag.

 

Søknadsfrist er 24.04.2019

Søknad med CV sendes til daglig leder Marcel Rosenberg på e-post: svomming@ssk.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Marcel Rosenberg (98035597).